Actueel

Nieuwe tenoren en bassen zijn welkom!

Interessante links

De Bond van Zangkoren in Noord-Holland werd opgericht op 28 december 1924 als “Noord-Hollandsche Zangersbond”en heeft vanaf 6 februari 1938 zijn huidige naam. Koren en zanggroepen: kinder-, tiener-, volwassen- en seniorenkoren die gevestigd zijn in de provincie Noord-Holland kunnen lid worden, ongeacht het repertoire en welke levensbeschouwing of religieuze overtuiging zij zijn toegedaan. Momenteel zijn er plm. 180 koren bij de bond aangesloten.

De Cultuurkoepel Heiloo op het Landgoed Willibrordus is in de korte tijd van haar bestaan populair geraakt door de programmering en het gebruik door derden voor congressen, presentaties en bedrijfs- evenementen.

Music Meeting Heiloo wil de amateurmusicus en -koorzanger een artistieke uitdaging bieden door ze een keer per jaar in een spannende, nieuwe constellatie met anderen te laten samenwerken. Door gedurende een relatief korte periode intensief samen te werken onder leiding van ervaren professionals bereiken de deelnemers een wezenlijk hoger niveau dan ze gewend zijn; een effect als bij een workshop. Om dit positieve effect te maximaliseren, is het van belang om voor iedere MMH een nieuw concept te ontwikkelen dat zich nadrukkelijk onderscheidt van het voorgaande.

De fraaie, historische Witte Kerk Heiloo biedt al tientallen jaren een ideaal podium aan de concerten van de Stichting Cultuurbevordering Witte Kerk Heiloo. De programma’s zijn verrassend, avontuurlijk en van een hoog niveau. In de prachtige akoestiek van de Witte Kerk komt de muziek volkomen tot zijn recht. De musici spelen er graag en lichten het programma altijd toe, hetgeen door de toehoorders enorm op prijs wordt gesteld.

Scroll naar top